Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorstelling: soosjaal ( Autisme Woerden ) ———– Theatervoorstelling cabaretier Fabian Franciscus

6 december - 20:00 - 22:00

Graag brengen we de theatervoorstelling van Fabian Franciscus  onder de aandacht.

Ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan is cabaretier Fabian Franciscus geboekt. Hij speelt op maandagavond 6 december in het Klooster in Woerden.

Een pleidooi voor openheid en no-nonsense zelfacceptatie.

Vroeger zat ik daar dan, lekker bang te zijn in mijn eigen kleine autistische wereldje.  Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en ik was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook hardop tegen mezelf. Vaak ook op straat of bij een druk stoplicht. Maar ook best wel benauwd, angstig en restrictief, zo’n kleine wereld. Daarom ging ik toch maar eens op zoek naar een lekker nuchtere vorm van no-nonsense zelfacceptatie. Zo een waarbij je ook gewoon lekker hard (om jezelf) kan lachen.

Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit en studeerde af precies ná het begin van de financiële crisis! Succes is een keuze, zegt hij zelf. . . Daarnaast is Fabian cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig.

Zin in een leuke avond uit? Kaarten zijn te bestellen op de website van

Het Klooster en kosten 15 euro per persoon. .

0 Shares

Gegevens

Datum:
6 december
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,