Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voetbal in Het Klooster – Editie WK 2022!

12 oktober - 08:00 - 21:00

Voetbal in Het Klooster – Editie WK 2022!

De onwaarschijnlijke elf (Try-out)

De Onwaarschijnlijke Elf is de ideale voorbeschouwing in aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar . De opstelling bestaat uit de beste muzikanten, schrijvers en journalisten die Nederland rijk is. Een team om van te watertanden, in een nieuwe, literaire en muzikale theateravond vol verrassende verhalen en opmerkelijke avonturen.

Deze editie van De Onwaarschijnlijke Elf verhaalt over elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld, zoals Jari Litmanen, Eric Cantona of Alfredo di Stefano. Met muziek, video, verhalen, sportieve gasten en een quiz stellen wordt het Onwaarschijnlijke Elftal samen gesteld. Verder geven de auteurs, muzikanten en journalisten een sappig, verrassend, misschien zelfs onwaarschijnlijk alternatief voor de ellenlange en gortdroge analyses.

De voorlopige selectie bestaat onder andere uit Frank Heinen, Roelof de Vries, Meindert Talma, Sjoerd Mossou en Michel Doodeman.

cabaretvoorstelling De onwaarschijnlijke elf  op woensdag 12 oktober in Het Klooster. De voorstelling begint om 21.00 uur.

——————————————-

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
08:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,