Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toveren met taal in Samen sterk huis

11 april - 10:00 - 12:00

 

Toveren met taal in Samen sterk huis

 

Wilt u zich laten meevoeren op mooie verhalen, gedichten en misschien muziek? vrijdagochtend 12 april geeft Rianne Rijntjes om 10.00 uur een ontspanningsworkshop ‘Toveren met Taal’ in het Samen sterk huis, Wilhelminaweg 12.

 

De workshop biedt de mogelijkheid om u open te stellen voor nieuwe ervaringen. Het begint met een korte inleiding over de diepere lagen van taal, zoals het gebruik van metaforen. Daarna kunt u uzelf laten meevoeren op de verhalen, boeken en gedichten die worden voorgelezen.

 

Het betreft een afwisselende workshop. Het doel is u een ontspannen 1,5 uur aan te bieden, waarin u luistert, creatief kunt zijn, een fijn gesprek kunt hebben en wellicht een nieuwe beleving kunt ervaren.

 

Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk. Dat kan via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
11 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, ,