Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Talent gezocht voor Theater na de Dam

20 maart - 00:00 - 4 april - 00:00

 

Talent gezocht voor Theater na de Dam

Het Klooster Woerden  zoekt  jongeren  die het leuk vinden een voorstelling te maken o.l.v. regisseur/theatermakers Sanne Dorrepaal en Niek Dekker.

Jongeren uit Woerden verdiepen zich  voor de zesde keer  in de geschiedenis van Woerden ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De jongeren gaan in gesprek met (familie van) ooggetuigen van de Tweede Wereldoorlog en maken een voorstelling voor 4 mei.  In deze editie willen de theatermakers met de groep jongeren onderzoeken wat er gebeurde na dat moment van de bevrijding. Wat hebben de mensen die de oorlog hebben meegemaakt meegegeven aan hun kinderen. Er wordt ingezoomd op enkele verhalen van mensen in Woerden.

De voorstelling wordt gemaakt en gespeeld door jongeren die zich aanmelden om in hun meivakantie vrijwillig mee te doen aan dit theaterproject.

Ben je geïnteresseerd in geschiedenis ? Lijkt het je leuk om o.l.v. een regisseur samen met een groep enthousiaste jongeren een voorstelling te maken? Ben je beschikbaar in de meivakantie?  Meld je aan voor 4 april via kloosterwoerden.nl

Kijk voor meer informatie over Theater na de Dam op: www.theaternadedam.nl

Leeftijd van 12-18 jaar

0 Shares

Gegevens

Begin:
20 maart - 00:00
Einde:
4 april - 00:00
Evenement Categorieën:
,