Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Streekmarkt Woerden in kerstsferen

13 december, 2019 - 14 december, 2019

Logo Streekmarkt1

Logo Streekmarkt1Aanstaande vrijdag 13 en zaterdag 14 december doet de Streekmarkt Woerden mee met de winterfair en is dan omgetoverd tot een sfeervolle Kerstmarkt. Compleet met kerststal met echte dieren en prachtige muziek. Op vrijdag van twaalf uur tot negen uur en zaterdag van negen tot vijf uur zijn naast de vaste aanbieders met heerlijke verse streekproducten nog zo’n tien gelegenheidskramen te bezoeken op het Kerkplein in Woerden.

Alles wat je denkt nodig te hebben om in de kerstsfeer te komen, is op de kerststreekmarkt te vinden. Naast steigerhouten kerstbomen, sieraden, kaasplankjes, kerstversieringen en kerststukken, vind je hier ook alle ingrediënten om thuis een heerlijk kerstdiner te bereiden.

Speciale attractie, vooral voor de kinderen, is de levende kerststal met een ezel, lama, geitjes en schapen. En de allerkleinsten zullen niet weg te krijgen zijn bij de knuffelkonijntjes!

Aanstaande zaterdag is er ook een workshop. Kinderen kunnen koekjes versieren, die ze mee mogen nemen, voor in de kerstboom.

Bovendien treden er zangkoren op, o.a. De Speelluy van Boreft en het Charles Dickens koor met Jef Duijs.

0 Shares

Gegevens

Begin:
13 december, 2019
Einde:
14 december, 2019
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu