Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Straatambassadeurs gezocht!

3 november - 08:00 - 13 november - 17:00

De Lionsclub Castellum Laurum Woerden organiseert sinds de coronamaatregelen haar inzamelingen voor de Voedselbank via de ‘stratenactie’. Doel hiervan is om in een aantal straten in Woerden samen met de buren houdbare voedingsmiddelen in te zamelen. De ‘stratenactie’ werd een groot succes en nu wordt de actie doorgezet omdat met de verscherping van maatregelen het inzamelen volledig coronaproof wordt georganiseerd.

 

Een groot aantal straten heeft zich al aangemeld, maar de Lionsclub zoekt vooral straat-ambassadeurs in Snel en Polanen, Waterrijk en Staatsliedenkwartier. Met uitbreiding naar alle wijken en kernen wordt een gemeentelijk netwerk neergezet waar mensen makkelijk kunnen doneren in hun eigen buurt.

 

Dit doet een straatambassadeur

Per straat plaatst een straatambassadeur een bak in de voortuin waar donateurs coronaproof houdbare producten in kunnen leggen. De straatambassadeur geeft maandelijks door aan de buren/donateurs welke producten behoefte is. De vrijwilligers van de Voedselbank halen maandelijks (of zoveel eerder als nodig) de ingezamelde producten op bij de ambassadeurs en verdeelt dat onder de klanten van de Voedselbank.

 

Aanmelden en meer informatie

Iedereen die meer informatie wil kan zich melden via woerden.castellumlaurum@lions.nl en kan ook kijken op https://woerdencastellumlaurum.lions.nl/hulp-voedselbank-woerden-dmv-stratenactie

Deze straten doen al mee:

Haagwindeveld, Speerdistelveld, Klaproosweide, de Bijlander, Monnetlaan, Ijsseloord, Rijnkade, Kromwijkerkade,  Jerseykade, Amsterdamlaan, Vincent van Goghlaan, Defensie-eiland Zuid,  Magnolialaan, Defensie-eiland Noord, de Dieze, de Botter, Coba Ritsemastraat, De Kuinder, Fort Oranje, Utrechtsestraatweg,, Bastion Willem, Hendrik Ibsenweg, Schumanlaan, Maasoord, Berkenlaan, prof Gerbrandylaan, Vogelwikkeveld, v.d. Duijn van Maasdamlaan, Barwoutswaarder, Brussellaan, Bastion Maurits, Marshallaan, Guldendreef, Tulpstraat, Vaartuigenlaan, Dick Ketstraat en Leo Gestelstraat, de Vlist/zoom, de Gouwe/de Waver.

0 Shares

Gegevens

Begin:
3 november - 08:00
Einde:
13 november - 17:00
Evenement Categorieën:
,