Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Steun de muziekinstrumentenbank van Het Klooster

24 december, 2021 - 08:00 - 14 januari, 2022 - 17:00

Steun de muziekinstrumentenbank van Het Klooster
Voor gezinnen met een lager inkomen starten wij in het nieuwe jaar met een muziekinstrumentenbank. Via de muziekinstrumentenbank kunnen kinderen een instrument in bruikleen krijgen om deze te gebruiken in de muziekles en om thuis te oefenen. Help mee om structureel muziekonderwijs voor alle kinderen in Woerden mogelijk te maken. Heb je een muziekinstrument dat je niet meer gebruikt? Dan kun je deze schenken aan de muziekinstrumentenbank van Het Klooster. Ook kun je helpen door te doneren aan Lokaal MuziekFonds Woerden. Lees hoe je kunt helpen via onderstaande link:
Hoe kun je ons hiermee helpen?

  1. Schenk een muziekinstrument

Heb je een muziekinstrument dat je niet meer gebruikt? Dan kun je deze schenken aan de muziekinstrumentenbank van Het Klooster. We zijn daar ontzettend blij mee! Via info@kloosterwoerden.nl kun je een afspraak maken om het instrument te doneren. Vertel ons in de mail wat voor instrument je wilt schenken en stuur alvast foto van het instrument.

*We zijn op zoek naar goed bruikbare muziekinstrumenten, is het instrument defect dan kunnen we het in de meeste gevallen helaas niet aannemen.

  1. Doneer via ‘Méér Muziek in de Klas’

Méér Muziek in de Klas is gestart met een actieve online publiekscampagne om muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen mogelijk te maken. Want het effect van muziek, het zelfvertrouwen, het plezier en de saamhorigheid zou ieder kind moeten bereiken.

In het hele land zijn hiervoor lokale muziekfondsen in het leven geroepen, ook voor regio Woerden. Door te doneren via https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/ en bij specifieke provincie of regio te kiezen voor Lokaal MuziekFonds Woerden kun je het muziekonderwijs voor kinderen in onze regio steunen. Dit geld zal ingezet worden om muziekinstrumenten aan te schaffen voor de muziekinstrumentenbank.

 

Doneer via https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/

Geef je donatiebedrag en gegevens door via het formulier op deze website.

Selecteer bij specifieke provincie of regio voor Lokaal MuziekFonds Woerden:

0 Shares

Gegevens

Begin:
24 december, 2021 - 08:00
Einde:
14 januari - 17:00
Evenement Categorieën:
,