Laden Evenementen

Spectaculaire veiling voor verduurzaming ……en Stichting ALS

Spectaculaire veiling

voor verduurzaming ……en Stichting ALS

vrijdagavond 24 mei heeft Sportlust ’46 een programma samengesteld

De avond begint met een optreden van Peter Heerschop,

Ad Brak is één van de leden van de veilingcommissie en druk bezig met de organisatie van de veiling. De opbrengst van de veiling dit jaar is voor de verduurzaming van de vereniging en Stichting ALS Nederland.

Sportlust ’46 heeft 96 zonnepanelen en de volgende stap is om de zonne-energie te gebruiken voor het verwarmen van het douchewater. De huidige installatie functioneert niet meer goed en wordt vervangen door elektrische boilers. De totale investering bedraagt ruim honderdduizend euro, waarbij bijdragen van het VSB Fonds en Rabobank helpen, maar niet voldoende zijn. Daarom is een deel van de veilingopbrengst bestemd voor deze verduurzaming.

Daarnaast wordt er geld ingezameld voor een goed doel, namelijk Stichting ALS Nederland. Deze stichting zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van deze  ziekte. Op de avond zijn er ook vertegenwoordigers van Stichting ALS Nederland aanwezig.

De veilingcommissie heeft dit jaar meer dan 150 schitterende items verzameld. Veel lokale ondernemers ondersteunen de veiling met o.a. dinerbonnen, zonnebrillen, hele kazen, elektronica of een weekend in een BMW cabrio. Natuurlijk zijn er ook voetbalgerelateerde prijzen. Je kan met je hele team naar een voetbalwedstrijd van FC Utrecht, bieden op een door Robin van Persie gesigneerde bal of naar de de skybox bij FC Utrecht of zelfs de skybox bij Feyenoord bij de eerste Champions League wedstrijd.

Spelers van het eerste bieden een speciale training aan voor een jeugdteam en je kunt zelfs een wedstrijd van het eerste kijken vanuit een hottub. Er is een loterij met als hoofdprijs een wedstrijd van Dortmund met overnachting voor twee personen. Nieuw dit jaar is, dat de avond wordt afgesloten met een optreden van zanger Marco Mark.

Waardsedijk 31
3448 HV Woerden

0 Shares