Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schilderdag Landgoed Bredius juli 2022

23 juli - 10:00 - 17:00

Schilderdag Landgoed Bredius juli 2022

Op zaterdag 23 juli organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag in het Landgoed Bredius in Woerden. Bij slecht weer zullen we proberen een locatie te vinden waar we binnen kunnen schilderen. Iedereen die wil schilderen of tekenen kan meedoen met deze gezellige schilderdag.

Meld je uiterlijk op 13 juli aan en geef je telefoonnummer door.  Meedoen is gratis.

Je kunt in het park je eigen onderwerp kiezen. Bijvoorbeeld een van de waterpartijen, een detail van bloemen of een grillige tak, of natuurlijk de gerestaureerde Brediusboerderij. Vaak zijn er ook schapen in te zien.

Twee initiatiefnemers van KUNSTaandenRIJN zijn aanwezig en doen ook zelf mee.

We beginnen ’s ochtends om 10.00 te schilderen. Voor de lunchpauze bekijken de deelnemers elkaars werk en geven zij elkaar tips. Na de lunch maken we het werk verder af. We kunnen waarschijnlijk lunchen en iets drinken in het gloednieuwe Parkcafé Bredius.

Tegen vergoeding kan je bij Parkcafé Bredius koffie, thee, frisdrank en een lunch verkrijgen. Wij zullen daar plaatsen reserveren. Uiteraard kan je ook een eigen lunch meenemen.

Stuur uiterlijk 13 juli 2022  een e-mail met uw naam, telefoonnummer en e-mail adres naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com. U ontvangt van ons een bevestiging.

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
23 juli
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,