Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Santa Run Woerden

10 december - 14:00 - 17:00

Santa Run Woerden

zaterdagmiddag 10 december is de binnenstad van Woerden opnieuw rood – wit  tijdens de jaarlijkse Santa Run.  Meer dan 200 deelnemers wandelen of rennen tijden deze “fun-run”  verkleed als kerstman door het centrum. Een  moment om alvast in de kerstsfeer te komen en tegelijkertijd het goede doel te steunen! De opbrengsten gaan dit jaar naar de landelijke stichting Kinderen van de Voedselbank en naar het lokale goede doel om groenprojecten in Woerden te bevorderen.

Organisatie is van: Rotary Club Woerden Laurium.

De Santa Run is een fun-run waar het plezier voorop staat. Alle deelnemers krijgen bij inschrijving een volledig kerstman-tenue..

Dit jaar hoopt de organisatie op enkele honderden deelnemers en een mooie opbrengst voor de twee geselecteerde goede doelen. De landelijke stichting Kinderen van de Voedselbank helpt kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank door kleding en verjaardagspakketten beschikbaar te stellen. Op lokaal niveau ondersteunen we groenprojecten in Woerden die de leefbaarheid en duurzaamheid ten goede komen, zoals ingezaaide bloementuinen.

Via de website woerden.rotatrysantarun.nl kun je inschrijven. Je krijgt dan een compleet Kerstmannen pak, rugnummer en na afloop ook nog een medaille. Als je al een kerstmannenpak hebt kun je dat natuurlijk ook aangeven.

Programma

Wanneer: zaterdag 10 december 2022

Locatie : Plein 7 in Woerden

14:00   : Verzamelen

14:20    : Warming – up

14:30    : Start SantaRun

16:15    : Alle deelnemers weer terug

0 Shares

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,