Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samen sterk huis start met avond voor werkenden

28 september - 19:30 - 22:00

Samen sterk huis start met avond voor werkenden

 

donderdagavond 28 september is een  avond voor mensen die geraakt zijn door kanker, maar overdag gewoon moeten werken.

Deze avond is van 20.00 tot 22.00 uur met vanaf 19.30 uur de mogelijkheid om in te lopen en alvast kennis te maken met elkaar en met het huis.

 

Deze eerste keer gaan we samen aan de slag met het maken van kleine hapjes / tapas om ze daarna ook gezellig samen op te eten. Ondertussen kun je op een ontspannen manier ervaringen uitwisselen. De avond staat onder leiding van de vrijwilligers Marian van Ieperen en Mieny Severs.

 

De ervaring leert dat mensen die met kanker te maken maar nog volop in het arbeidsproces zitten, overdag geen tijd hebben om ons Samen sterk huis te bezoeken. Daarom willen we hen de mogelijkheid bieden op een avond te komen.

Samen ervaringen en tips uitwisselen over hoe je dit nu doet: werken en ziek zijn of ziek geweest zijn maar nog de gevolgen daarvan ondervinden. Wat kom je tegen, hoe ga je daarmee om?

 

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl  of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorieën:
,