Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Regenboogweek 2023

7 oktober - 00:00 - 14 oktober - 00:00

Regenboogweek 2023

Zoom out, dan zie je meer Sta je met je neus bovenop een schilderij, dan zie je details. Zoom je uit, dan zie je het hele plaatje met alle kleuren. Focus je op één aspect, zoals ‘homo’, of zie je de persoon in z’n geheel?

Ook queers zijn boven alles gewoon mens. Om te verbinden, moet je soms afstand nemen en vanuit een ander perspectief kijken. Daarom is het thema van de 6e Woerdense Regenboogweek ‘Zoom out’.

Het programma van de Regenboogweek  laat diversiteit zien en omarmt culturele initiatieven in de stad. De week is van 7 tot en met 14 oktober.

7 oktober “Gemma” van Fabian Claes Jansen in Het Klooster,

8 oktober Regenboogviering in de Opstandingskerk.

9 t/m 14 oktober een Regenboogtafel vol queer boeken en schrijvers in de bieb.

11 oktober: Coming Out Dag! Gemeente Woerden hijst de regenboogvlag.

14 oktober opening expo “I am possible” van Dorien Plaat in Galerie Van Slagmaat. “Gemma” in Het Klooster:  Met de ontroerende voorstelling “Gemma” van Fabian Claes Jansen in Het Klooster op zaterdag 7 oktober, om 20.15 uur, vieren we de opening van de Regenboogweek.

De voorstelling gaat over de zoektocht naar identiteit en zelfacceptatie. Kies voor je 2e kaartje ‘Vriend regenboogweek’ en neem GRATIS een introducé mee! Regenboogviering in de Opstandingskerk

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
7 oktober - 00:00
Einde:
14 oktober - 00:00
Evenement Categorieën:
, ,