Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek café weer van start

22 oktober - 12:00 - 14:00

Politiek café weer van start

Beste vrienden van RPL-RuitenTroef en andere geïnteresseerden,

Het is alweer even geleden dat er lokale verkiezingen gehouden zijn. ook het vormen van een coalitie nam de nodige tijd in beslag. Inmiddels heeft iedereen zijn draai wel gevonden lijkt het. Spannend is het niet en spectaculair evenmin. Een steentje in de vijver bij Ferm Werk was wel een stevig politiek klusje, met een mogelijk strafrechtelijke fout van sommige politici. Daar gaan wij, het politiek café RuitenTroef niet op  in. Wel sijpelen landelijke ontwikkelingen ook door in de Woerdense samenleving zoals daar zijn de energiecrisis maar ook de effecten van de inflatie en stijgende energie prijzen.

Tijd om weer een politiek café te organiseren. Dit doen we op zaterdag 22 oktober.

 

ZATERDAG 22 OKTOBER POLITIEK CAFE RUITEN TROEF
t BIERHUYS, Van Oudheusdenstraat 3a
VANAF 12.00 UUR

 

Energietransitie

Moderator Theo Peters gaat in gesprek met Lex Albers van de duurzaamheidswinkel. Vanuit deze winkel worden initiatieven gestimuleerd om van gas af te gaan en zoveel mogelijk ‘renewable’ te gebruiken.

 

De markt werkt niet echt mee.
Voorts nemen aan het gesprek deel Dion de Groot, bewoner  (tevens fractie assistent Splinter) en nog een derde panellid.

 

Armoede    Paul Glissenaar doet het tweede panel over armoede. Daar is veel aandacht voor, zeker sinds de energie onbetaalbaar lijkt geworden te zijn. Panelleden zijn Henk

Woertman, voorzitter voedselbank Woerden, Hendrie van Assem, raadslid Inwonersbelangen en Lia Noorthoek, raadslid ChristenUnie/SGP.

Voorts nemen aan het gesprek deel Dion de Groot, bewoner  (tevens fractie assistent Splinter) en nog een derde panellid.
0 Shares

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
12:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,