Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op Werelddierendag heropent Kukele-boe met trots haar dierenweide

4 oktober - 10:00 - 16:00

 

Op Werelddierendag heropent Kukele-boe met trots haar dierenweide

Dinsdag 4 oktober heropent Kukeleboe haar vernieuwde dierenweide in het Brediuspark. Om 10.00 uur gaat het toegangshek open. Kinderen en ook grote mensen die van dieren houden weer van harte welkom

Deze zomer is aannemer Van Ooijen gestart met het herinrichten van het centrumgebied van het Brediuspark. Dierenweide Kukele-boe is hierdoor vrijwel geheel op de schop gegaan. Inmiddels is dit werk zover gevorderd dat de dierenverzorgers het toegangshek voor de bezoekers kunnen heropenen.

Het herinrichten houdt onder meer in dat een deel van de dierenweide plaatsmaakt voor een entreepad naar het terras van het Brediuscafé en ook voor een speeltuin nabij dit terras. In 2018 heeft het gemeentebestuur hiertoe besloten. Direct daarna is Kukele-boe gestart met het vernieuwen van de verouderde dierenverblijven.

Vrijwilligers hebben ieder jaar een dierenverblijf vernieuwd en dit jaar is het pronkstuk gerealiseerd: een authentieke hooiberg, waarop Kukele-boe trots is. Meerdere sponsors hebben het realiseren van deze hooiberg financieel mogelijk gemaakt.

 

 

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,