Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ook leren jezelf serieus te nemen? Walk en Talk Bibliotheek Woerden

5 maart

Logo Bibliotheek Het Groene Hart

Logo Bibliotheek Het Groene HartOok leren jezelf serieus te nemen? De veranderende arbeidsmarkt vraagt, dat je jezelf beter leert kennen, beter waardeert en serieus neemt. Het gaat om jou: jij, met al je talent, kwaliteiten, kennis en ervaring, jouw motieven en drijfveren. Maar hoe kom je zelf het beste tot je recht? Het antwoord van onze spreekster, Reina Janssen is: door te kantelen in werk.

Als je kantelt in werk, dan betekent dat, dat je niet langer een aangeboden werkprofiel als uitgangspunt neemt. In plaats daarvan neem je jezelf als uitgangspunt. Je kantelt steeds meer van werken vanuit een systeem/opdracht, naar werken vanuit eigen verbinding, vanuit je eigen opdracht (in de wereld). Dit kan binnen en/of buiten organisaties zijn.

Wat neem je na deze Walk&Talk mee naar huis? Zeven onderwerpen die je bewuste aandacht en sturing verdienen en zeven tips om de focus te kantelen van werk naar jezelf.

Walk&Talk:  10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00, Bibliotheek Woerden, gratis.

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.

0 Shares

Gegevens

Datum:
5 maart
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu