Laden Evenementen

Ook een keer kennismaken met Rotary

Ook een keer kennismaken met Rotary

 

Rotaryclub Woerden nodigt iedereen uit voor de clubbijeenkomst op dinsdag 12 maart. Met de open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

 

Dinsdag 12 maart is Harry Piekema, bekend van de tv-reclames  onze spreker en het onderwerp is: “non-verbale communicatie”

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Je bent  welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 12.00 uur met een (gratis) borrel in De Hall (Intechnium, Korenmolenlaan 4 te Woerden) met aansluitend een (gratis) lunch. We laten je graag kennismaken met Rotary en onze interessante spreker Harry Piekema.

 

Aanmelden kan tot 3 dagen van tevoren bij voorzitter Michel Moesbergen via 06-54 22 55 58 of per mail: michel.moesbergen@larboard.nl.

Meer informatie over Rotary kun je vinden op https://www.rotary.nl/woerden

 

0 Shares