Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oktoberfest Woerden

22 oktober - 15:00 - 23 oktober - 23:30

Lawineboys hoofdact Oktoberfest Woerden

Jetzt gehts los! Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober wordt het Oktoberfest Woerden voor de 48e keer georganiseerd. Dit jaar staat het Fest in het teken van Woerden 650. Het programma is ambitieus! In de feesttent op het Excercitieveld vinden maar liefst 3 Festen plaats!

Oktoberfest Woerden is voor jong en oud én laagdrempelig. Dankzij gulle giften van lokale sponsoren en een bijdrage van Woerden 650 jaar stad is het gehele festival gratis toegankelijk!  Maar let wel: vol = vol.

Het Fest start op zaterdagmiddag 22 oktober klokslag 15 uur met het aanslaan van het eerste fust bier. Met de verschillende dweilorkesten zal de sfeer en feeststemming er al snel inzitten. Probeer maar eens stil te blijven staan op de klanken van De Speeldozen en Hoetetoeters!

Op zaterdagavond om 20 uur start de Tirolerparty voor iedereen vanaf 18 jaar. Natuurlijk zullen de halve liters bier, bratwursten, vrouwen in dirndls en mannen in lederhozen niet ontbreken op deze avond.

De Rosentralers, DJ Patrick én De Lawineboys (bekend an oa sex met die kale) staan garant voor een echte feestexplosie.

Nieuw in het programma is dit jaar het Frühshoppen op zondag van 12 – 18 uur. Een gezellig familie evenement met originele Tiroler muziek van Stesti uit Boxmeer, die Heitere Kapelle uit Montfoort, de Linge Musikanten uit culemborg en die Original Rheinstädter Musikanten uit woerden.

Het gehele Fest wordt georganiseerd door leden van Excelsior Woerden.

Alle informatie over het Oktoberfest is te vinden op www.oktoberfestwoerden.nl

Lokatie: feesttent Excercitieveld Woerden

Gratis entree

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
22 oktober - 15:00
Einde:
23 oktober - 23:30
Evenement Categorieën:
,