Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nomineer jouw vrijwilliger voor de Dag van de Vrijwilliger!

7 december - 08:00 - 17:00

Nomineer jouw vrijwilliger voor de Dag van de Vrijwilliger!

 

Ken jij een vrijwilliger die meer verdient dan een simpel ‘dankjewel’?

 

Doe jij veel samen met een vrijwilliger en zou je die wel eens extra in het zonnetje willen zetten? Nomineer ‘jouw’ vrijwilliger dan voor 3 december  op www.woerdenvoorelkaar.nl/nomineren.

 

Vrijwilligers hebben passie gemeen. Allemaal hebben ze een hart van betrokkenheid. Deze vrijwilliger is natuurlijk van onschatbare waarde!

 

Nomineer jouw vrijwilliger

Je kunt jouw vrijwilliger nomineren en in het zonnetje te zetten door met ons te delen wat jouw vrijwilliger zo uitzonderlijk maakt.

 

Nomineren kan tot en met vrijdag 3 december. Samen zorgen we dat deze vrijwilliger zich extra gezien en gewaardeerd voelt op de Dag van de Vrijwilliger.

 

Dag van de Vrijwilliger

7 december is de landelijke Dag van de Vrijwilliger. Deze dag is ingesteld om aandacht te vragen voor al die vrijwilligers, mantelzorgers en andere actieve inwoners die zich inzetten voor andere mensen of goede doelen.

 

Hart voor Woerden

Hart voor Woerden ondersteunt vrijwilligersorganisaties in Woerden. Daar hoort ook bij dat wij het namens alle organisaties zorgdragen voor de promotie van het vrijwilligerswerk, we ontmoeting tussen vrijwilligers stimuleren en kennisuitwisseling bieden via de vrijwilligersacademie.

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
7 december
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,