Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwe opstapcursus AV Clytoneus

4 september

Logo Clytoneus Woerden

Logo Clytoneus WoerdenAltijd al gezocht naar een mogelijkheid om je algemene conditie te verbeteren? Altijd al een vijf kilometer (van Linschoten) willen lopen? En dit alles onder gerichte individuele begeleiding van ervaren trainers van de Woerdense atletiekvereniging Clytoneus? Zet dan uw goede voornemens on in sportieve daden en geef u op voor de nieuwe opstapcursus.

Als enige basiseis geldt een voldoende gezondheid. Bij aanvang van de cursus wordt een gezondheidsverklaring ingevuld. De trainers kunnen op basis van dit formulier een inschatting van de problematiek maken en eventueel een voorlopige groepsindeling maken. Ook bent u bij aanvang van de cursussen in het bezit van sportschoenen en sportkleding.

Tijdens de cursus wordt er hoofdzakelijk gebruikgemaakt van de kunststofbaan van AV Clytoneus op sportpark Cromwijck in Woerden.

Na aanmelding bestaat de mogelijkheid om één of twee keer per week aan de training deel te nemen.

De cursus kost 65 euro, inclusief eventuele deelname aan de afsluitende Linschotenloop op zaterdag 21 december, een consumptiekaart van vijf euro en natuurlijk alle specials.

Aanmelden/info: Aat Hendrikson, 06- 30 93 53 51 of mail: aathendrikson@clytoneus.nl of in de kantine van atletiekvereniging op 4 of 7 september 2019.

1 Shares

Gegevens

Datum:
4 september
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu