Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwe groep valpreventie In Balans

6 september

Logo Beweegteam Woerden

Logo Beweegteam Woerden

Op vrijdagmiddag 6 september, van half drie tot vier uur, vindt er in het Brediushonk aan de Kievitstraat in Woerden een bijeenkomst van In Balans plaats. Dan krijgt u voorlichting over een programma dat als doel heeft het voorkomen van valongevallen bij senioren door middel van bewustwording van risicofactoren en verbetering van de balans, de mobiliteit en de toename van zelfvertrouwen en ontspanning.

De doelgroep bestaat uit zelfstandig wonende 65-plussers, die zich onzeker voelen tijdens het bewegen en bang zijn om te vallen en/of al eens vaker zijn gevallen.

De training zal dertien weken duren, twee maal per week, op de dinsdagmiddag en vrijdagmiddag. De exacte tijden hoort u op de informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst in kosteloos, als u besluit zich in te schrijven voor de cursus dan betaalt u daarvoor een eigen bijdrage van 75 euro.

U kunt zich opgeven voor In Balans via Maarten Stiggelbout van het Beweegteam via e-mail: maarten@beweegteamwoerden.nl of mobiel: 06 344 43 230.

1 Shares

Gegevens

Datum:
6 september
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu