Laden Evenementen

Marriage Course Woerden van start 7 leuke & romantische date nights mét inhoud

 

Vrijdagavond 24 mei 2024 start de Marriage Course  in Woerden, een serie van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud.

Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Met de Marriage Course investeren jullie op een leuke, gezellige én nuttige manier in jullie relatie.

Iedere avond begint met een  diner voor twee. Vervolgens ga je aan de hand van inspirerende vragen, invullijsten en quizjes iedere avond met een thema aan de slag. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere ‘De kunst van communicatie’‘Goede seks’ en ‘De impact van familie’. Je ontdekt hoe je partner over bepaalde dingen denkt, wordt eraan herinnerd waarin jullie elkaar aanvullen en komen erachter hoe je elkaar je liefde kunt laten merken. Kortom: in 7 avonden dichter bij elkaar.

Is je relatie in een nieuwe fase beland door een verandering in carrière, de komst van een baby of een andere levensgebeurtenis? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Wil je meer genieten van je partner en jullie relatie? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? De cursus geeft jullie handvatten om over belangrijke onderwerpen na te denken en te praten.

De Marriage Course is voor elk stel in een vaste relatie dat op zoek is naar groei in hun relatie. Het maakt niet uit of je twee jaar of meer dan dertig jaar samen bent. Je hoeft niet getrouwd te zijn. De cursus wordt gegeven in Het Baken en kost € 250,- per stel, inclusief de maaltijden en cursusmateriaal. Mocht dit bedrag een probleem zijn, laat het ons weten.

De Marriage Course gaat uit van een internationale, christelijke organisatie en wordt in meerdere landen en plaatsen georganiseerd. De cursus in Woerden wordt verzorgd door enthousiaste Woerdenaren met hart voor relaties!

Aanmelden en meer informatie: www.marriagecoursewoerden.nl

 

0 Shares