Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mantelmeeuw-Korenfestival

8 oktober - 10:30 - 17:30

Mantelmeeuw-Korenfestival

met acht koren uit Groene Hart op Woerdense Kazerneplein

Acht zangkoren uit het Groene Hart krijgen zaterdag 8 oktober een  dag lang een podium op het Kazerneplein in Woerden  dat Stichting de Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg in Woerden) Woerdenaren en bezoekers gratis aanbiedt.

De koren treden, in een mix van muziekstijlen, op van 10.30 tot 17.30 uur.

Gevarieerd repertoire

Om 10.30 uur gaan de koren los in de intieme setting van het Kazerneplein.  ’s Morgens staan de koren Sterk Spul, Rhythm & Friends en Decolores op het programma. ’s Middags is het podium voor popkoor  ’t Klooster, het koor Ludiek, Vocalgroup Lsia, popkoor Njoy en het zeemanskoor Bravour.

Veel te beleven

Burgemeester Victor Molkenboer van Woerden (tevens ambassadeur van De Mantelmeeuw) opent het festival om 10.30 uur. In kramen op en bij het Kazerneplein is onder meer informatie te vinden over het hospice en de thuiszorg door Mantelmeeuw-vrijwilligers.

Kunst voor nieuwe donateurs

Vrijwilligers van de Mantelmeeuw lopen door het Woerdense centrum  om mensen te interesseren vriend te worden van het hospice. Vrienden zijn donateurs die voor een klein bedrag (minimaal € 20,- per jaar) het hospice willen steunen.

De Mantelmeeuw is bezig met de ontwikkeling van een nieuw hospice.  Onder het motto ‘Bouw mee aan de nieuwe Mantelmeeuw’ is financiële steun de komende jaren extra hard nodig. Nieuwe donateurs die jaarlijks minimaal € 25,- doneren krijgen als blijk van waardering voor hun steun een uniek, klein kunstwerkje.

De Mantelmeeuw is voor de financiering van haar werkzaamheden afhankelijk van vrijwilligers, donaties en sponsoring.

Meer informatie over het programma op 8 oktober is binnenkort te vinden op de website van de Mantelmeeuw  www.demantelmeeuw.nl.

 

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
10:30 - 17:30
Evenement Categorieën:
,