Laden Evenementen

« Alle Evenementen

lunch / matinee: Cor Bakker en Fay Claassen in Buitenplaats Kameryck

30 januari - 13:00 - 17:00

/ matinee:
Cor Bakker en Fay Claassen  in Buitenplaats Kameryck

Het theaterconcert “Cor-i-Fay” op zondagmiddag 30 januari wordt verplaatst vanuit theater Het Klooster naar Buitenplaats Kameryck.

Een complete zondagmiddag uit!  Voorafgaand aan het theaterconcert worden de gasten ontvangen met een  glas bubbels  en wordt  vervolgens een uitgebreide lunch geserveerd inclusief drankjes. Aansluitend geniet men van de magische wisselwerking tussen Cor Bakker en Fay Claassen.

Bij hun theaterconcert Cor-i-Fay geven Cor Bakker en Fay Claassen de mooiste liedjes een erepodium. Zo komen er Nederlandse juweeltjes voorbij van Annie M.G. Schmidt en het Klein Orkest, maar ook internationale successen van Cole Porter en John Lennon. Stuk voor stuk herkenbare nummers die je in het hart raken, omdat ze de deur openen naar herinneringen, verlangens en bijzondere momenten die iedereen met zich meedraagt.

Creatieve samenwerking
Buitenplaats Kameryck en Het Klooster hebben elkaar gevonden in deze Coronatijden met strenge maatregelen, een mooie samenwerking. Theater Het Klooster kan op dit moment maximaal 50 bezoekers ontvangen op 1,5 meter afstand en is daarom helaas gesloten. Vanzelfsprekend wil Het Klooster graag theater blijven bieden. Buitenplaats Kameryck heeft een mooie lichte zaal met meer ruimte, waar dit concert absoluut tot zijn recht gaat komen.

  • Lunch en theaterconcert: zondag, 30 januari 2022,
  • Aanvang 13.00 uur.
  • Kaarten voor dit unieke arrangement à € 49,50 kunnen besteld worden via kloosterwoerden.nl
  • Informatie over Buitenplaats Kameryck kameryck.nl

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,