Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lokaal en centraal platform in vraag en aanbod Coronahulp

20 maart - 7 april

logo gemeente woerden

logo gemeente woerden

Woerdenvoorelkaar.nl

Lokaal en centraal platform in vraag en aanbod Coronahulp

Hart voor Woerden en Buurtwerk zetten zich samen in om inwoners van de gemeente Woerden te helpen met praktische en sociale problemen door de uitbraak van het Coronavirus.

Inwoners kunnen op de website www.woerdenvoorelkaar.nl een hulpaanbod plaatsen. Ook hulp vanuit vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven wordt op de site geplaatst.

Inwoners die hulp nodig hebben kunnen met hun vraag op de website terecht.

De website Woerdenvoorelkaar.nl. is daarvoor uitgebreid met een onderdeel ‘coronahulp’ (https://www.woerdenvoorelkaar.nl/coronahulp-kom-in-actie).

Inwoners kunnen zelf hun vraag plaatsen of hulp vinden via het aanbod van vrijwilligers. Voor mensen die niet zo digitaal vaardig zijn plaatsen Hart voor Woerden en Buurtwerk de vraag op de site of wordt er op een andere manier een koppeling gemaakt.

Hart voor Woerden en Buurtwerk zijn hiervoor elke werkdag telefonisch van 10.00 uur tot 14.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0348 421101. Een email sturen kan doorlopend via info@hartvoorwoerden.nl

Over Hart voor Woerden

Hart voor Woerden is hét Centrum voor vrijwillige inzet in de gemeente Woerden en ondersteunt vrijwilligers en organisaties op allerlei gebied.

Over Buurtwerk

Buurtwerk ondersteunt wijk- en inwonersinitiatieven in Woerden met de inzet van buurtverbinders. Buurtwerk voert het jongerenwerk uit in Woerden.

0 Shares

Gegevens

Begin:
20 maart
Einde:
7 april
Evenement Categorieën:
,