Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezingen, workshops en meer tijdens Schrijffestival

2 maart - 14:00 - 17:00

 

Lezingen, workshops en meer tijdens Schrijffestival

Boekgerei met het thema Diversiteit

derde editie van ‘Boekgerei – Gereedschap voor je boek’. Deze keer in Het Klooster in Woerden,  een evenement voor (aanstormende) auteurs om inspiratie op te doen voor het schrijven en uitgeven van een verhaal of boek.

Boekgerei duurt van 13.00 tot 17.00 uur en bevat lezingen en workshops van verschillende auteurs.

*Pim Lammers die de dag begint. Hij heeft zeventien boeken op zijn naam staan. “Een dichtbundel, verschillende prentenboeken. Pim verzorgt een lezing annex Masterclass.

*Lisette Jonkman, een schrijfster van  romans en deelt haar ervaringen in het schrijven en uitgeven met de bezoekers. Zij sluit het programma af met een inspirerend verhaal.

Tussendoor zijn er vier verschillende lezingen/workshops waarvan deelnemers er twee kunnen kiezen,  de Woerdense rijmpjesman  John Blok komt over zijn werk en manier van werken vertellen en de Woerdense auteur Helga van Kooten neemt bezoekers mee in het dilemma creativiteit versus planning. Dan zijn er nog  Marloes van Rossum van de acteursbond die komt vertellen over AI en auteursrecht en  Esther van der Ham die alles weet over boekpromotie.

ZATERDAG 2 MAART KLOOSTER WOERDEN

13.00 – 17.00 uur.

Kosten en Aanmelden

De kosten voor deelname bedragen 35 euro per persoon, mede mogelijk dankzij een aantal partijen waaronder VSB Fonds Woerden en Kobo writing life. Aanmelden kan rechtsreeks bij theater Het Klooster via https://www.kloosterwoerden.nl/theater-lvp/, zoek op de datum van 2 maart en dan vind je de aanmeldmogelijkheden. Meer informatie is te vinden op https://www.boekgerei.nl/ of stuur een mail naar boekgerei@gmail.com.

 

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,