Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kunst bij het water: KunstPark

28 augustus - 13:00 - 17:00

Kunst bij het water: KunstPark

zondag 28 augustus vindt in het Westdampark in Woerden van 13.00 uur tot 17.00 uur het festival en verrassende kunstmarkt KunstPark plaats.

Dit jaar weer vergezeld van het Akoestival aan de andere kant van het park.

Het is het tiende jaar op rij dat KunstPark georganiseerd wordt.

 

Vanwege de traditionele binding met het Westdampark en de omliggende Singel, heeft de organisatie dit jaar het fenomeen water uitgekozen als thema.

Water zal tijdens KunstPark  op  allerlei plekken te vinden zijn en wordt door de organisatie op creatieve wijze betrokken bij de middag.

 

Dit jaar zijn er 25 dames uit Woerden bereid gevonden sfeervolle demonstraties van schoonzwemmen te geven in de Singel. Water is namelijk voor vele artistieke uitingen bruikbaar.

 

Daarnaast is er voor de kunstliefhebbers ook de mogelijkheid zelf creatief bezig te zijn. Op een vlot in het water zullen diverse uiteenlopende modellen afwisselend plaatsnemen om te worden nagetekend door wie dit wil.

 

De organisatie is nog op zoek naar enkele personen die  plaats willen nemen op het vlot om op doeken vereeuwigd te worden. Wie het leuk lijkt eens een keer model te staan, kan zich melden bij de organisatoren van KunstPark.

 

zondag 28 augustus vindt in het Westdampark in Woerden van 13.00 uur tot 17.00

 

————————————–

0 Shares

Gegevens

Datum:
28 augustus
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,