Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kloosternieuwtjes……………….

1 november - 09:00 - 17:00

Kloosternieuwtjes……………….

———————————–

maandag 1 november om 9.00 uur start Het Klooster met de voorverkoop van het theaterprogramma voor januari t/m mei 2022. met voorstellingen toneel, cabaret, dans, familievoorstellingen en muziek. Het hele programma met o.a. Patrick Laureij, Roel C. Verburg, Guido Weijers, Jeroen Kramer & Dieuwertje Blok, Anneke van Giersbergen, The Bluebettes, Jan Rot, Sharon Kips en Musica Extrema, Veenfabriek, Loes Luca, Julika Marijn is nu al te bekijken op de website van Het Klooster.

 

Maandag 1 november start de voorverkoop voor deel 2 van het theaterseizoen 21/22 vanaf 9.00 uur. Tijdens deze voorverkoop geldt een minimum bestelling van 3 voorstellingen.

Maandag 8 november start de verkoop van losse kaarten. Bezoekers kunnen dan één of meer kaarten kopen voor de voorstellingen en concerten van hun keuze.

Verkoop via de website èn aan de kassa
Bezoekers kunnen kaarten kopen via kloosterwoerden.nl en aan de kassa (alleen via PIN). Van maandag t/m vrijdag is vanaf 9:00 uur de receptie geopend om gasten te voorzien van extra informatie of te helpen bij het bestellen van de theaterkaarten.

—————————————————————————

0 Shares

Gegevens

Datum:
1 november
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,