Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kloosternieuws 4-5 en 7 november voorstellingen

4 november - 20:00 - 22:00

voorstelling van Zoutmus Jungleprinter op donderdag 4 november in Het Klooster. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Meer muziek, meer scènes en minder ellenlange potjes monopoly.  Met deze avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring, laat Zoutmus je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! Ontspoorde scènes waarbij muziek de boventoon voert om nog dieper het zoute universum in te duiken.

—————————————————-

muziekvoorstelling van Flip Noorman Zingt Leonard Cohen op vrijdag 5 november in Het Klooster. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Bijgestaan door zijn band De Noormannen brengt Flip wegens succes nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”.

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten, zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen.

 

————————————————

jeugdvoorstelling van Het Muizenhuis op zondag 7 november in Het Klooster. De voorstelling begint om 14.00 uur.

In deze nieuwe voorstelling maken de bekende muizen Sam & Julia (uit de populaire boekenserie Het Muizenhuis van Karina Schaapman) een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen,   Abke Bruins en Mark Haayema vertolken Sam en Julia. Abke Bruins is zangeres en actrice. Ze speelde de rol van Anne Frank in de musical Je, Anne en samen met haar broer Bouwe maakt ze liedjes en treedt ze op. Mark schrijft kinderboeken, is acteur, poppenspeler en regisseur.

Kaartverkoop

Kaarten  kunt u 24/7 kopen via de website Kloosterwoerden.nl. Bezoekers vanaf 13 jaar dienen te beschikken over een  coronatoegangsbewijs, d.w.z.: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel van corona.

—————————————

0 Shares

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,