Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klooster Open Dag

10 september - 10:00 - 16:00

Klooster Open Dag

Het Klooster trapt op zaterdag 10 september het nieuwe culturele seizoen af met een dag vol workshops, optredens, rondleidingen en openbare lessen.

Deze open dag is het perfecte moment voor iedereen om zich te laten informeren en te komen proeven van het cursusaanbod van Het Klooster met workshops muziek, dans, theater, musical en digital arts. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen.

Bij de entree is een warm welkom door urban dans en de slagwerksectie. Er is extra aandacht voor de nieuwe afdeling oude muziek en in het theater zijn doorlopend optredens.

Liefhebbers van theater kunnen zich laten informeren over het bomvolle theaterprogramma van seizoen 2022 –2023 en is  de  kassa  open zodat er direct kaartjes geboekt kunnen worden.

Natuurlijk is er ook extra aandacht voor de geschiedenis van het Franciscaner Klooster tijdens de jaarlijkse monumentendag.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden voor een historische rondleiding in het monumentale pand en o.a. een kijkje nemen in de gerenoveerde monnikskamer die in historische staat is hersteld.

De open dag is gratis toegankelijk.

Zaterdag 10 september

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
,