Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klimaatburgemeester van Woerden gezocht!

30 juni - 00:00 - 29 juli - 00:00

 

 

Klimaatburgemeester van Woerden gezocht!     

 

Van 30 oktober tot en met 5 november wordt voor de derde keer de Nationale Klimaatweek (NKW) georganiseerd, een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en is onderdeel van de ‘Zet ook de knop om’-campagne van de Rijksoverheid.

Om zoveel mogelijk Nederlanders te inspireren ook meer te doen voor het klimaat zoekt het ministerie een Klimaatburgemeester van gemeente Woerden..

Klimaatburgemeesters als inspirerend voorbeeld
Als Klimaatburgemeester ben je iemand die zich inzet om CO2-uitstoot te verminderen. De Klimaatburgemeester van Woerden deelt zijn of haar verhaal en organiseert gedurende de week een activiteit in wijk of buurt om bewoners te inspireren en te enthousiasmeren om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen.
Het klimaatburgemeesterschap is niet alleen voor volwassenen, ook jongeren kunnen zich opgeven. EZK hoopt ook de zogeheten ‘Klimaatsupporters’ van gemeente Woerden te stimuleren zich aan te melden.

De titel ‘Klimaatburgemeester’ of ‘Klimaatsupporter’, is geen officiële titel en kent geen juridische grondslag.

Sluit u aan bij de andere Klimaatburgemeesters?
Bent u de Klimaatburgemeester van Woerden? Kijk voor de voorwaarden en hoe je je kunt aanmelden op www.nkw2023.nl/klimaatburgemeester/aanmelden.

0 Shares

Gegevens

Begin:
30 juni - 00:00
Einde:
29 juli - 00:00
Evenement Categorieën:
,