Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleur en stijl bij solliciteren

2 mei

Logo Werkeloosheid jobsOp donderdagmorgen 2 mei, vanaf tien uur is iedereen welkom bij de gratis workshop ‘Kleur en Stijl bij solliciteren’ in de bibliotheek van Woerden. Een goede eerste indruk is cruciaal bij solliciteren. Welke kleding is geschikt voor een sollicitatiegesprek? Wat is er bekend over de invloed van kleuren en stijlen en hoe pas je dit toe bij de sollicitatie naar een specifieke functie?

De workshop is tijdens de Walk&Talk en wordt verzorgd door Trijntje Knaapen van Dress for Success. Een organisatie die werkzoekenden helpt om goed voorbereid en verzorgd voor de dag te komen op een sollicitatiegesprek en zo de kans op werk te vergroten.

Mensen met een minimuminkomen kunnen bij een Dress for Success winkel terecht voor een passende outfit voor het sollicitatiegesprek en je eerste weken van een nieuwe baan.

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek.

0 Shares

Gegevens

Datum:
2 mei
Sluit Menu