Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klein Straattheater Festival

6 november - 12:00 - 17:00

Op zaterdag 6 november zal het ‘Klein Straattheater Festival’ in Woerden plaatsvinden. Verschillende acts zullen door de gehele binnenstad te zien zijn. De organisatie van het Straatfestival nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen naar deze prachtige, grappige en verrassende artiesten die door de straten en pleinen van het centrum zullen paraderen!

 

Door de corona maatregelen kon het festival voor het tweede jaar op rij helaas niet  plaatsvinden. Nu het grootste gedeelte van deze maatregelen is komen te vervallen, zijn er voor ons festival weer enkele mogelijkheden waar we uiteraard graag op inspelen.

 

Voor buitenevenementen is een coronatoegangsbewijs vereist. Omdat wij een open festivalterrein hebben, namelijk de gehele binnenstad, is het voor ons onmogelijk om hier een toegangscontrole te voeren. Voor evenementen met ‘doorstroom’, waarbij men voor een niet al te lange periode op dezelfde plek stilstaat, is het coronatoegangsbewijs niet vereist. Dit biedt ons de mogelijkheid om acts zonder vaste speelplek te verwelkomen.

0 Shares

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,