Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstnachtdiensten 2019

24 december, 2019

Logo Kerstverlichting

Logo KerstverlichtingOp dinsdagavond 24 december vinden er weer diverse kerstnachtdiensten plaats in Woerden. Om 19.00 uur is er een kerstnachtdienst in de Maranathakerk aan de Molenvlietbaan, speciaal gericht op kinderen. Muzikale medewerking wordt verleend door Evelien de Jongh en de spreker is ds. Hans Berkheij met het thema  ‘Zoeken en gevonden worden’.

Jongeren zijn van harte welkom in de Kruiskerk op het Mesdagplein, waar de ZIN-jeugdkerstnachtdienst begint om 21.30 uur met als thema is ‘De Slimste Wijze. Er zijn drie gasten; een theoloog en Michel & Mathilde. De dienst is voorbereid met de CJV en wordt muzikaal begeleid door Annefleur en Juri van ‘We are the sound’.

In de Petruskerk op het Kerkplein 5 begint de dienst ook om 21.30 uur (deuren openen om 20.45 uur) met als spreker ds. Joost Schelling, het thema waar hij op in wil gaan is ‘Kerst: Kom in beweging’! Het projectkoor Oriolus uit Maarn verleent haar muzikale medewerking aan deze dienst.

In alle drie de diensten wordt er één collecte gehouden. De opbrengst wordt verdeeld over de Stichting Present in Woerden en Mercy Ships.

0 Shares

Gegevens

Datum:
24 december, 2019
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu