Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductieworkshop Mindfulness

26 september - 10:00 - 12:00

Introductieworkshop Mindfulness

 

Op dinsdag 26 september van 10.00 tot 12.00 geeft Natascha Catoire een introductieworkshop Mindfulness in Samen sterk huis in Woerden.

 

Mindfulness (bewuste aandacht) kan je helpen positieve ervaringen intenser te beleven en om bij ziekte en andere tegenslag wat minder meegesleept te worden in de veelheid van gedachten, gevoelens of zorgen. Het blijkt dat zoiets simpels als de ademhaling een geweldig middel is om tot rust te komen en de mallemolen in ons hoofd, al is het maar voor even, tot rust te brengen. Met eenvoudige opdrachten en oefeningen word je uitgenodigd uit de automatische stroom van het denken te komen en je weer te verbinden met het huidige moment.

 

Toegang en consumpties zijn gesponsord. Voor nieuwe bezoekers is er een rondleiding met uitleg over wat het Samen sterk huis te bieden heeft. Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig. Dat kan telefonisch (06-14004496), per email info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis, openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl.

 

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,