Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Informatiebijeenkomst ‘Kanker en Werk’

2 november - 19:30 - 21:30

Op dinsdag 2 november 19.30 uur verzorgt Astrid van Waart in Inloophuis ‘ Leven met kanker’ een informatiebijeenkomst over het thema ‘Kanker en Werk’.  Deze avond is bedoeld voor personen die zelf zijn getroffen door deze ziekte, maar zeker ook voor hun naasten of andere betrokkenen.

Met de diagnose kanker stap je in een andere, onbekende wereld. Medische aspecten en de behandelingen zijn de eerste periode vooral onderwerp van gesprek. Vaak komt na verloop van tijd het ‘dagelijks’ leven weer aan de orde, inclusief werk. Dikwijls roept dat veel vragen op, zowel bij degene die het overkomt als bij zijn of haar collega’s.  Tijdens de interactieve bijeenkomst gaan we in op verschillende aspecten rondom het thema ‘Kanker en Werk’ en kan je al je vragen kwijt. We bieden een positieve en laagdrempelige bijeenkomst, geschikt voor iedereen die graag meer wenst te weten over hoe met deze ziekte om te gaan.

De avond is van 19.30-21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.  Wilhelminaweg 12 in Woerden. Informatie: telefoon (06-14004496), email info@inloophuislevenmetkanker.nl  of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

0 Shares

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,