Laden Evenementen

Honden uit de mouwen!

 

Honden uit de mouwen!

 

Op 15 en 16 maart  vinden de landelijke NLdoet-dagen plaats, waarop vrijwilligers zich kunnen inzetten voor een goed doel bij hen in de buurt. Ook Dierenasiel Reijerscop in Harmelen doet  mee!

Onder het motto ‘Honden uit de mouwen’ gaan we  zaterdag 16 maart met een groep enthousiaste mensen aan de slag met het inrichten van onze hondenspeelvelden. Zo kunnen we onze asielhonden extra uitdaging en beweging bieden en daarmee hun welzijn verhogen en stress verlagen.

Naast mankracht hebben we ook de nodige materialen nodig, zoals  picknicktafels, regentonnen, een hondenbuitenhok en maar liefst 81m2 aan rubberen speelplaatstegels.

Particulieren of bedrijven die het leuk vinden om op deze manier een bijdrage te leveren, kunnen een mailtje sturen naar info@dhwo.nl.

Wie op de dag zelf de handen uit de mouwen wil steken, kan zich online aanmelden via onderstaande link. We hopen er een leuke, zonnige en productieve dag van te maken!https://www.nldoet.nl/activiteit/opknappen-hondenspeelvelden-van-ons-asiel-te-harmelen

 

 

0 Shares