Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoge nood? In Woerden zijn opengestelde toiletten goed vindbaar

7 juli - 08:00 - 31 augustus - 17:00

Hoge nood?

In Woerden zijn opengestelde toiletten goed vindbaar

 

Bewoners en bezoekers in gemeente Woerden kunnen bij hoge nood gemakkelijk een toilet vinden. Zo’n 20 ondernemers en (semi-)publieke voorzieningen stellen hun toilet open voor het publiek. Het overgrote deel van de toiletten is gratis te gebruiken.

 

De meeste toiletten zijn overdag open, enkele toiletten bij horecagelegenheden hebben ruimere openingstijden. De toiletten zijn te vinden op

www.beleefwoerden.com/hoge-nood en in de app Hoge Nood.

 

Speciaal voor deze actie is er een Woerden-toiletrol ontworpen. Wethouder Mariëtte Pennarts-Pouw overhandigde het eerste exemplaar aan vakdrogist Stouthart en Patricia van Hall van Stadshart Woerden  Drogisterij Stouthart is een van de plekken waar mensen overdag gebruik kunnen maken van een schoon toilet.

 

Ondernemer Patricia van Hall vult aan: “Als huiskamer van de regio vinden we als Stadshart gastvrijheid en behulpzaamheid belangrijk. In dat plaatje past het zichtbaar maken van de toiletten. Om de ondernemers te bedanken dat ze de toiletten promoten, hebben we een vrolijke Woerden-toiletrol gemaakt. Op de wikkel zie je de iconen van Woerden, zoals molen de Windhond, de Watertoren en de Petruskerk. Ook Woerdense thema’s als kaas en fiets ontbreken natuurlijk niet. Het is een echt collectors item.”

 

 

 

Nieuwe Agenda Recreatie en Toerisme

Het project Hoge Nood is een van de projecten van de nieuwe Agenda Recreatie en Toerisme. De raad behandelt deze na de zomer.

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
7 juli - 08:00
Einde:
31 augustus - 17:00
Evenement Categorieën:
,