Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gezocht: (los)koppelaar in Molenvliet

24 september - 10:00 - 17:00

Gezocht: (los)koppelaar in Molenvliet

Vind je het ook jammer dat het schone regenwater dat op daken valt vaak in het vuilwaterriool komt? Dat tuinen met drinkwater gesproeid worden?

Samen met jou willen we in je directe omgeving regenpijpen los gaan koppelen. Dat zorgt er namelijk voor dat het regenwater niet meer bij het vuile water terechtkomt.

Na de zomervakantie  aan de slag met de campagne ‘Koppel’m los’. Het doel is om in Molenvliet zoveel mogelijk regenpijpen los te koppelen.

Help mee op zaterdag 24 september

Vind jij het leuk om iemand uit de buurt te informeren en enthousiasmeren zijn regenpijp los te koppelen? En wil jij hier op zaterdag 24 september, een handje bij helpen? Dan zij wij op zoek naar jou! Ook voor en na 24 september kunnen buurtbewoners hun regenpijp natuurlijk loskoppelen en hulp gebruiken van jou als (los)koppelaar).  Vanuit de gemeente is er communicatiemateriaal beschikbaar en worden er loskoppelkits (alles wat je nodig hebt om los te koppelen) geregeld. Daarnaast kan iedere inwoner subsidie bij de gemeente aanvragen én de straat met de meeste losgekoppelde regenpijpen wint een straatbarbecue!

Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem contact op via klimaatbestendig@woerden.nl.

———————————-

0 Shares

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,