Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fotowedstrijd Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie

26 mei - 00:00 - 17 juni - 00:00

Fotowedstrijd Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie

 

De jaarlijkse fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft als thema ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’.

Wandelen langs de Oude Hollandse waterlinie is  een belevenis. Wij dagen je uit om de wandelschoenen aan te trekken en een mooie foto te maken.  Op pad langs de linie kom je op de mooiste plekken. Langs kronkelende riviertjes, molens, sluizen, gemalen en door gezellige vestingstadjes. Dwars door het Groene Hart van Holland. De elementen vertellen je het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie. Ga jij op pad voor het perfecte plaatje?

Meedoen aan de fotowedstrijd

Je kunt tot 1 oktober  foto(‘s) per e-mail insturen.  De eerste prijs is € 150,-, de tweede € 100,- en de derde € 50,-. De voorwaarden en contactgegevens staan op de website van de stichting. oudehollandsewaterlinie.nl/fotowedstrijd-2023

 

Wandelroutes en Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

De stichting heeft vele routes op de website staan. Onlangs hebben zij ook een bewegwijzerde langafstand wandelroute ontwikkeld en daar is een nieuwe wandelgids voor uitgegeven. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen.

Wil je meer weten over de wandelgids of zoek je een mooie wandelroute? Informatie en vooral ook inspiratie kun je vinden op de website : www.oudehollandsewaterlinie.nl

 

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
26 mei - 00:00
Einde:
17 juni - 00:00
Evenement Categorieën:
, ,