Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie in het St. Antonius

23 maart - 18 mei

Monika Strugarek (schilderijen), Jelle Drenth (beeldhouwkunst) en Jenny Drenth (keramiek) exposeren vanaf 23 maart tot en met 18 mei in de Atriumhal van het St. Antonius ziekenhuis aan de Polanerbaan in Woerden.

Na een lange loopbaan in respectievelijk de techniek en de thuiszorg, hebben Jelle en Jenny Drenth zich inmiddels gewijd aan hun liefde voor schilder-, beeldhouwkunst en keramiek. Waar Jelle zich sinds 1984 in de schilderkunst en later in het beeldhouwen in steen specialiseerde, heeft Jenny haar passie gevonden in keramiek. Jelle laat zich inspireren door diverse onderwerpen uit het dagelijks leven, waarbij zijn werk wordt gekenmerkt door kleur, uitdrukking en de continue strijd tussen realiteit en abstractie. Jenny verrast de toeschouwer regelmatig met nieuwe handvorm- en draaivormtechnieken en steeds mooiere glazuren. Samen vormen de kunstenaars Aterlier Jelle.

In haar werken vertaalt kunstenaar Monika Strugarek herinneringen naar dromen. Als in een caleidoscoop worden onze herinneringen steeds minder scherp en maken ze plaats voor dromen en fantasieën. Strugarek schildert kleurcollages vol emoties. Door het gebruik van de dynamiek in kleurrijke composities hoopt ze de toeschouwer te stimuleren zijn eigen verhaal te vinden.

0 Shares

Gegevens

Begin:
23 maart
Einde:
18 mei
Sluit Menu