Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Esther Groenenberg in Het Klooster

22 november, 2019

Logo Klooster1

Logo Klooster1‘Back to the garden’ is de nieuwe voorstelling van zangeres, pianiste en songwriter Esther Groenenberg. In deze show brengt de Zwolse muzikante een ode aan de vrouwelijke singer songwriters uit de jaren zeventig. Zo komen liedjes van artiesten als Carly Simon (You’re so vain), Janis Ian (At seventeen), Carole King, Joni Mitchell en Chi Coltrane (Go like Elijah) voorbij.

Esther Groenenberg zingt en speelt piano en wordt vergezeld door zingende muzikanten Bauke Bakker op drums, Dirk Schreuders op basgitaar en Bas Schouten op gitaar. Dankzij de zangstemmen van haar driekoppige band is er ruimte genoeg voor veel meerstemmigheid en krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor, Kris Kristofferson en Graham Nash een plek in dit programma. Esther vertelt achtergronden bij de liedjes en vertelt daarnaast ook een persoonlijk verhaal.

Esther tourde door het land met haar eigen Nederlandstalige luisterliedjes en bracht drie platen uit. Afgelopen twee theaterseizoenen bracht ze een succesvolle ode aan haar grote heldin Carole King in de Nederlandse theaters en zij trad vorig jaar in Het Klooster op met The Bluebettes.

Datum : Vrijdagavond 22 november.
Tijd: Kwart over acht.
Locatie: Het Klooster, Wilhelminaweg, Woerden.

0 Shares

Gegevens

Datum:
22 november, 2019
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu