Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Realiteit geeft voorstelling in Het Klooster

11 mei

Theatergroep De Realiteit speelt op zaterdag 11 mei 2019 twee keer de familievoorstelling “Jungle Book”. Voor het eerst in lange tijd speelt de theatergroep weer in Het Klooster.

Het avontuurlijke verhaal van Jungle Book is voor velen bekend. De Realiteit speelt een bewerking van het verhaal door Craig Sodaro. Een echte familievoorstelling (8+) die je mee neemt op avontuur de jungle in waar Mowgli tussen de dieren opgroeit.

Theatergroep De Realiteit heeft op haar eigen manier invulling gegeven aan de voorstelling en de wijze waarop de dierenkarakters in hun menselijke vorm worden neergezet, maken dit een voorstelling met humor, passie en ontroering. Regisseur Alex Verbrugge: “Wij zijn apetrots op onze nieuwe productie en hebben ons als tijgers in het verhaal en de personages vastgebeten. Het resultaat is volgens ons beregoed en dat willen we uiteraard met zoveel mogelijk mensen delen.”

Aanvang van de middagvoorstelling is half vier en van de avondvoorstelling acht uur. Kaarten kosten 9,50 euro en zijn verkrijgbaar via realiteit.nl

10 Shares

Gegevens

Datum:
11 mei
Sluit Menu