Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De NOC*NSF Nationale Sportweek

15 september - 00:00 - 24 september - 00:00

 

De NOC*NSF Nationale Sportweek

 

tot en met zondag 24 september worden landelijk allerlei activiteiten georganiseerd om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en bewegen. Ook in Woerden kun je meedoen met extra activiteiten voor jong en oud.

Dit jaar is ‘Sport geeft je een boost’ de slogan van de Nationale Sportweek. Er zijn fysieke, emotionele, mentale, sociale, creatieve en persoonlijke boosts.

 

Senioren kunnen via de ‘Sportproeverij’ overdag sporten bij verschillende sportaanbieders. Er doen 15 sport- en beweegorganisaties mee met ruim 25 groepsgerichte sport- en beweegactiviteiten. De aanbieders krijgen in de Sportweek ansichtkaarten met de tekst ‘Ga je mee? Plezier voor 2!’ die zij kunnen uitdelen aan hun deelnemers.

 

Ook openen verschillende sportverenigingen hun deuren! Bij de Zwem en Polo Club kunnen jongeren op woensdag 20 september waterpolo ontdekken, Frisbee Woerden organiseert vrijdag 22 september een open toernooi en Tafeltennis Vereniging Woerden nodigt iedereen uit om een balletje te komen slaan op zaterdag 23 september. Wil je graag een les Powerwalken? Dan kun je op zaterdagen en dinsdag terecht bij Powerwalkingclub Woerden.

 

Kijk op https://beweegteamwoerden.nl/programma-nationale-sportweek-2023/ voor meer informatie en eventuele aanmeldprocedures.

 

Tot slot is er, op 24 september het Oogstfeest bij het NME-Centrum InBredius en op landgoed Bredius, met een doorlopend programma van 13 uur tot 17 uur. Je kunt onder andere komen koken in het Modderrestaurant, een bezoekje brengen aan de pluk- en moestuin of meedoen met de sportieve activiteit van het Beweegteam.

 

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
15 september - 00:00
Einde:
24 september - 00:00
Evenement Categorieën:
, ,