Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Derde Helft van start in Woerden

7 april - 10:00 - 13:00

  donderdag 7 april  kunnen ouderen uit de gemeente Woerden bij tennisvereniging CCromwijck gratis kennismaken met activiteiten binnen De Derde Helft,   een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendenloterij voor mensen die actief in het leven staan en heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Niet alleen voor sport en spel, maar ook voor een kop koffie en een goed gesprek. 

 

 

Nieuwe ontmoetingsplaats in Woerden

 

Iedereen is bij tennisvereniging Cromwijck van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers zoals tennis, padel, buitenfitness, tafeltennis en wandelen. De vereniging werkt hierin samen met diverse maatschappelijke partners zoals Beweegteam Woerden. Het aanbod zal aan de hand van de behoeftes van de deelnemers verder uitgebreid worden. Tennisvereniging Cromwijck stelt haar deuren open elke donderdag van 10:00 tot 13:00 uur. Aanmelden kan via dederdehelft@tvcromwijck.nl of bij Gerrit van Assem, tel 06-46367624.

 

Sportproeverij; sport en bewegen voor senioren?

 

De Derde Helft is onderdeel van de Sportproeverij in Woerden; hierbij kunnen senioren in de maand april gratis kennismaken met een uitgebreid sport- en beweegaanbod. Het actuele aanbod voor senioren kunt u vinden op: www.beweegteamwoerden.nl/proeverij.

 

Programma kick-off 

 

> 09:45 uur – Inloop met koffie en thee

> 10:15 uur – Opening; activiteiten zoals tennis en padel, inclusief wisseling van activiteiten

> 12:30 uur – Gezamenlijke lunch

> 13:00 uur – Afsluiting

0 Shares

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
10:00 - 13:00
Evenement Categorieën:
,