Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus Kunstgeschiedenis

17 januari - 14:00 - 16:00

Cursus Kunstgeschiedenis
Heb je belangstelling voor de ontwikkeling van de schilderkunst sinds 1800? Zoek je daarbij naar samenhangen binnen die ontwikkeling en hoe de kunststromingen passen in de Europese geschiedenis in die periode? Dan organiseert het Groene HartHuys voor jou een cursus van zes lessen van twee uur om kennis te nemen van en mee te praten over wat er de laatste twee eeuwen in de Europese Kunst is gebeurd.

De cursus wordt gepresenteerd door Evert Roelofs  Aan de hand van meer dan 1000 werken van ongeveer 250 kunstenaars toont en vertelt hij over de bevrijding en het lijden van de Europese mens in de achterliggende 200 jaar.

 

De cursus wordt vanaf dinsdag 17 januari  gegeven in het Groene HartHuys, Bouwsteeg 6 te Bodegraven en vooralsnog op dinsdag van 14.00 – 16.00 uur, telkens om de andere week. De groepsgrootte wordt beperkt tot 12 – 14 deelnemers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden en de inschrijving is in volgorde van binnenkomst.

Wie zich geïnspireerd voelt en wil deelnemen aan deze interessante cursus kan zich opgeven per mail naar info@hetgroeneharthuys.nl. Wil je meer informatie: mail je vragen naar ewproelofs@gmail.com.

0 Shares

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, ,