Laden Evenementen

Cultuurcafé bezoekt Harmelen

Cultuurcafé bezoekt Harmelen

Cultuur Platform Woerden en Dezibel ontvangen je graag voor een Cultuurcafé. in Harmelen.  Iedereen die interesse heeft in creatieve activiteiten in de regio.

Programma

Wie of wat je kunt verwachten? Meer over Dezibel, KPJ Crespon, carnavalsvereniging De Kwakbollen en toneelvereniging Harto. Daarnaast is Chantal Stuart er van gemeente Woerden, beeldend kunstenares Renske Moes, cultuurmakelaar Dave Damen en is er een  Jazz-optreden van Lounge Avenue.

Zelf iets delen

Wil je zelf ook iets delen? Dat kan aan het einde in 1 minuut. Wil je nog meer reclame maken voor een activiteit die je organiseert? Dan kan ook. Je kunt ter plekke De Video Show opnemen. Vertel dan in 45 seconden wat, waar en wanneer en het Cultuur Platform maakt er een mooie clip van die ze delen op hun socials.

Bovendien zendt RPL Woerden de clip een week lang uit.

Over Cultuur Platform Woerden

Cultuur Platform Woerden organiseert vier keer per jaar een Cultuurcafé. Met een kort en gevarieerd programma met interviews, muziek en korte presentaties en daarna is er volop gelegenheid tot netwerken. Cultuurcafé is in februari on tour. En bezoekt alle kernen van onze gemeente. Na een bezoek aan Zegveld en Kamerik, is het nu de beurt aan Harmelen. Het volledige programma van alle locaties, staat op www.cultuurplatformwoerden.nl.

29 februari a.s. in Harmelen.

Om 20.00 uur in Dezibel, Wilhelminalaan 1

0 Shares