Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Creatievelingen laten stadsleven zien

26 december, 2021 - 08:00 - 15 februari, 2022 - 17:00

Creatievelingen laten stadsleven zien

Kunstenaars krijgen de kans om  in de Woerdense bibliotheek te exposeren als zij meedoen met de RijnKUNSTprijs 2022.

Gevraagd wordt een kunstwerk in te sturen met het thema “stadsleven.”

Alle (amateur)kunstenaars die wonen, werken of les krijgen in de gemeente Woerden kunnen meedoen. Een professionele jury zal de kunstwerken beoordelen en een aantal werken nomineren voor de prijzen in de categorieën 2D en 3D. Theo van Meerendonk, winnaar in 2021, is een van de juryleden. De inzendingen zullen vanaf maart te zien zijn in Bibliotheek Het Groene Hart in Woerden. Daar kan iedereen de inzendingen bekijken en een stem uitbrengen voor de publieksprijs. De winnaars krijgen een trofee die gemaakt wordt door de Woerdense beeldhouwer Gerrit Peele.

Alle informatie staat op kunstaandenrijn.nl/RKP. Kunstenaars kunnen zich uiterlijk 15 januari 2022 aanmelden door een e-mail te sturen naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com ..

Over KUNSTaandenRIJN Woerden

KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Zij richt zich op individuele beeldende kunstenaars, maar werkt ook graag samen met andere relevante organisaties en bedrijven. Activiteiten van de stichting zijn exposities, de RijnKUNSTprijs, workshops en korte cursussen in de KUNSTKombuis in de oude HBS aan de Van der Valk Boumanlaan en – in betere tijden – het KUNSTKafé. Ook beschikt de stichting over de KUNSTKajuit, een inloopatelier waar kunstenaars gebruik van kunnen maken tegen een maandelijkse vergoeding.

Onze website: www.kunstaandenrijn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/KADR.Woerden/

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
26 december, 2021 - 08:00
Einde:
15 februari - 17:00
Evenement Categorieën:
,