Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Creatief experimenteren ‘Open Kelder sessies’ bij Het Klooster

23 januari - 20:00 - 30 januari - 21:30

Creatief experimenteren

 ‘Open Kelder sessies’ bij Het Klooster

Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen elke maandagavond om 20.00 uur gratis kennismaken met digitaal musiceren en creëren met nieuwe media.

Onder begeleiding van een media-docent wordt er tijdens deze sessies geëxperimenteerd met Digital Arts in de breedste zin; van het maken van je eigen beats, video-editing, maken van toffe visuals en animaties tot het maken van interactieve games

Deelnemers werken samen aan vrije projecten en krijgen de ruimte om eigen werk te laten zien of te laten horen. De open kelder sessies zijn perfect voor creatieve jongeren om in contact te komen met elkaar en samen de eerste stappen te zetten in de wereld van Digital Arts.

Voor alle deelnemers die nog een stapje verder willen, biedt Het Klooster verschillende vervolgcursussen om de diepte in te gaan. De open kelder sessies zijn dus ook een mooie manier voor jongeren om te proeven van het cursusaanbod Digital Arts bij Het Klooster.

Kijk voor meer info op: kloosterwoerden.nl/digitalarts of bel (0348) 42 30 66

Elke maandagavond is het mogelijk om vrij in te lopen vanaf 20.00 uur, want aanmelden is niet nodig. De sessies vinden plaats in het Medialab in de Digital Arts Kelder van Het Klooster.

Creatief experimenteren met muziek & digitale media

0 Shares

Gegevens

Begin:
23 januari - 20:00
Einde:
30 januari - 21:30
Evenement Categorieën:
,