Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert De Vriendschap en Bravour

10 november, 2019

Logo Bonaventura

Logo BonaventuraOok dit jaar organiseren het harmonieorkest De Vriendschap en Koor Bravour een gezamenlijk optreden in de Sint-Bonaventurakerk in Woerden. De afgelopen twee jaar bleek deze combinatie een groot succes! Daarom organiseren zij voor de derde keer een gratis toegankelijk concert.

Zowel harmonieorkest De Vriendschap als Koor Bravour houden ervan het publiek zo nu en dan te verrassen. Dit heeft geleid tot het organiseren van een gezamenlijk concert voor iedereen die van muziek houdt!

Beide verenigingen hebben een geheel verschillende beleving bij muziek en uiten dit ieder op hun eigen manier. De één bespeelt vele soorten instrumenten en de ander maakt hoofdzakelijk gebruik van de stem door te zingen. Door dit verschil hebben beide verenigingen ook een totaal verschillend repertoire. Dat maakt de combinatie tijdens dit concert zo uniek waarbij de prachtige locatie natuurlijk een grote rol speelt bij de uiteindelijke beleving van de uit te voeren muzikale bewerkingen.

Zowel de Vriendschap als Bravour brengen eigen repertoire ten gehore, maar er is ook hard gewerkt aan muzikale hoogstandjes die gezamenlijk worden uitgevoerd. Een onverwachte combinatie met een geweldig resultaat.

Datum: Zondagmiddag 10 november.
Locatie: Sint Bonaventurakerk, Rijnstraat, Woerden
Tijd: Drie uur tot ongeveer kwart over vier.

 

 

0 Shares

Gegevens

Datum:
10 november, 2019
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu