Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collecte voor hospice De Mantelmeeuw

21 augustus - 08:00 - 26 augustus - 17:00

Collecte voor hospice De Mantelmeeuw

 

De jaarlijkse Mantelmeeuw- collecte is in de week van maandag 21 t/m zaterdag 26 augustus  voor De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg door vrijwilligers).

 

Veel collectanten gaan die week met een collectebus huis-aan-huis op pad in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Linschoten.

De opbrengst  is met het oog op nieuwbouw extra belangrijk

 

Bouwen aan nieuwe Mantelmeeuw

Stichting De Mantelmeeuw in Woerden ondersteunt mensen in de laatste fase van hun bestaan.

Met hulp van goed getrainde vrijwilligers kunnen mensen die terminaal zijn op een waardige en persoonlijke manier afscheid nemen van het leven. Steeds meer mensen maken gebruik van het hospice. Het huidige hospice aan de Meeuwenlaan is uit haar jas gegroeid, en er zijn plannen voor nieuwbouw.

 

Wie nog een paar uurtjes overheeft in de collecteweek is van harte welkom als collectant! Ook dit jaar kan De Mantelmeeuw nog nieuwe collectanten gebruiken. Stuur een mailtje naar info@demantelmeeuw.nl en er wordt snel contact opgenomen!

 

Ook thuiszorg door vrijwilligers

Hulp in de laatste fase door vrijwilligers van De Mantelmeeuw is er niet alleen in het hospice aan de Meeuwenlaan, maar juist ook – wat mensen die gaan overlijden vaak graag willen – thuis. Niet iedereen weet dat De Mantelmeeuw-thuiszorgvrijwilligers terminale patiënten en hun mantelzorgers ook thuis kunnen ondersteunen.

 

maandag 21 t/m zaterdag 26 augustus

0 Shares

Gegevens

Begin:
21 augustus - 08:00
Einde:
26 augustus - 17:00
Evenement Categorieën:
,